dimarts, 9 de desembre del 2008

Recollida de contes per a Mantay

AL PERÚ ES PRODUEIXEN 25.000 VIOLACIONS PER ANY (3 CADA HORA)

El 66% d’aquests abusos sexuals es donen en nenes menors de 14 anys, que son repudiades i abandonades pels seus familiars.Moltes d’elles, fruit de les violacions, queden embarassades.
Per a donar suport a les mares adolescents, va néixer a Cuzco la Casa de Acogida Mantay. En aquests moments, sis noies catalanes es troben a Cuzco realitzant les pràctiques de la carrera de magisteri.
Les que treballen a la Casa de Acogida Mantay, a banda de tenir cura dels bebès, organitzen tallers a les mares sobre l’educació dels fills. El problema és que sense material no podran realitzar el taller de lectura.
I és aquí on us demanen la vostra ajuda....

RECOLLIDA DE CONTES I LLIBRES INFANTILS (EN CASTELLÀ)

DEL 10 AL 19 DE DESEMBRE 2008
Els podeu fer arribar a la Patricia Ávila de 1r curs d’Educació Infantil (tardes) i/o al Carles de 2n curs d’Integració Social (matins)

1 comentari:

Silvia Manchado ha dit...

Es genial la labor que estan fen aquestes noies de pràctiques i que es crein cases d´acollides per aquestes nenes que els mateixos familiars les deixen. És una vergonya que en el segle que estem encara hi hagin persones que poguin fer aquestes barvaritats. I altres que ho permeteixen. Sort que aquestes noies podran tenir una oportunitat que hi han d´altres que no ho poden explicar.