dilluns, 16 de febrer del 2009

Los barceloneses mayores de 65 años tendrán ayudas para adaptar sus hogares

Las personas mayores de 65 años con problemas de autonomía personal en sus casas son las beneficiarias del plan que han firmado Generalitat y Diputación de Barcelona para la realización de pequeñas obras en viviendas que permitan a sus inquilinos mejorar su calidad de vida y evitar su exclusión social.

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idnoticia_PK=587616&idseccio_PK=1021

Una buena noticia pero si la leeis toda os dareis cuenta que siempre hay un pero, porque han de pedir la ayuda y se la tienen que conceder, pero la pregunta es ¿ se las concederan en un corto plazo o cuando no las necesiten..?

Ana Rodriguez

3 comentaris:

encarniana ha dit...

Crec que es una bona noticia,per que hi ha molta gen gran que viuen amb moltes mancances,però el problema esta en que hi haurà tanta gent que el servei es colapsarà,com ha passat amb la llei de la dependència,a més a més l'idea és bona ja que també se li donarà treball a una important part de la població que es troba en situació d'atur.
Confiem que aquesta ajuda arribi a totes aquelles persones que de veritat ho necessitin i a la major brevetat possible.Tot depèn de l'administració.

Noelia ha dit...

Esperem que si ho diuen ho facin, a més com diu la meva companya Encarni, es donarà treball a persones parades.

Silvia Rodríguez.

Silvia Manchado ha dit...

Trobo que és una bona iniciativa si es compleix. També trobo molt bé que es faci servir els diners dels contribuients que som nosaltres en aquestes causes, i que donin feina a aquesta gent que per culpa de la crisi s'estan quedant sense feina. Tots ens hem d'ajudar els uns als altres per que mai no sabem com ens podem trobar.