divendres, 20 de març del 2009

SIN PALABRAS...

Perdón, ya se que no me toca.
Sólo quiero poner imágenes a las dos últimas noticias que se han "colgado".

Aqui teniu un video de la repressió policial a plaça Universitat, un video que no surt a les notícies. Intentem difondre l'autèntica informació.
http://blip.tv/file/1891138

6 comentaris:

Evocacions ha dit...

Que vagi comptant el Saura. Que només li sortien 35 alumnes ferits i molts més mossos. Ja es veu en el vídeo, com reparteixen els alumnes!

Carol ha dit...

Gracies Charo per penjar el video, això s'ha de difondre...ESGARRIFANT!,els pels de punta!. Ara dubtava entre la teoria de Hobbes (agredim per por a ser agredits) i la de Freud (agredim per natura). Aquests tenen tota la pinta de que foten pals amb molta mala llet, per natura. Semblen ser ben conscients de que això és part de la seva feina, com si l'uniforme que porten els hi donés superpoders , i per la nit... a dormir ben tranquils, tu.
Quantíssim ens queda per evolucionar als essers humans!!! On està el dialeeeeeeeeeg???????

Zarikah ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Zarikah ha dit...

Si és que és ben clar que vivim a un estat policial. La democràcia és una fal·lacia, no existeix. No podem expressar les nostres idees a la via pública per por a ser agredits així com a temps de Franco. Però on anirem a parar? Crec que malauradament Franco encara no ha mort viu entre nosaltres adoptant la forma de diverses autoritats polítiques. És una vergonya, i tot per voler l'accès a una cultura i formació dignes i a l'abast de tothom.

Silvia Manchado ha dit...

Trobo totalment desmesurat el comportament dels mossos d'esquadra, emparat per la direcció de la universitat i de la Generalitat ja que aquests tindrien que haver aprofundit en el diàleg i la negociació amb els estudiants i els seus representants (sindicats estudiantils, organitzacions etc.). En comptes han optat per la força i la intimidació, estem torna'n ha èpoques més fosques en que la llibertat i el dret d'expressió quedava censurat, oprimit i esclafat per els més poderosos.

Aroa ha dit...

joder, q vergüenza...
no se como se puede permitir esa forma d viloencia...se debería atajar de otra manera.
Que los polis q reparten porrazos vayan con la cara descubierta!!!
yo no admito la violencia d ningún tipo, pero esto....no está justificado.
Realmente, si hay que repartir porrazos, que se los peguen a los maltratadores, viloadores, asesinos..y q conste q no acepto la violencia, como he dicho anterirmente....
Es un país democrático realmente???
anda ya!!!